Kære Kunde.

I Søernes Fysioterapi lever vi af at du bliver skadesfri.
Vores mål er at  kan levere specieliserede fysioterapi og genoptræning udenfor ydernummer, og derfor er din feedback afgørende for at dokumentere vores kvalitet.

Du er velkommen til at skrive i kommentarfeltet eller sende os et par linjer på mail, som vi må bruge her på siden ved en senere lejlighed.

 • Nakkegener og periodevis hovedpine

  Hej Andreas.

  Det går faktisk markant bedre allerede, så det er super dejligt. Det lykkes at få sovet de seneste par nætter og der bemærkelsesværdig mindre ømhed og stivhed.

  Er faktisk overrasket over den hurtige forbedring må jeg indrømme. Jeg laver øvelser 2-3 gange om dagen, og er meget opmærksom på min arbejdsstilling på kontoret. Så gør hvad jeg kan 😀

 • Løber med hoftegener

  Hej Andreas

  Det lykkes at få lavet øvelser 3 gange i sidste uge. Det gør en smule ondt et minut eller 2 ca. hver 2-3 dag. Og kun hvis jeg sidder på en ganske bestemt måde. Det er bare kanon.

  Tak for din store hjælp og super gode forklaringer og ikke mindst tålmodighed

 • Balletdanser med brud på 5th metatarsal

  Hej Andreas

  Jeg har lige læst opdateringen af din blog, meget flot! Faktisk skete det en dramatisk forskel efter jeg havde været hos dig, dagen efter var hævelsen over tæerne nærmest væk, og jeg kunne bevæge dem viljemæssigt, hvilket jeg ikke havde gjort siden bruddet. Så jeg må have været i gode hænder ;).

 • Løber med lægproblemer få dage inden 1/2 marathon

  Hej Andreas

  Din magiske tape virkede fantastisk. Er lidt øm nu, men ikke nær så meget som da jeg løb 20k for et par uger siden! Mærkede næsten ikke noget til det under løbet og lavede PR – så jeg er solgt.

  Tak for alt hjælpen

 • 3 uger gammel diskusprolaps og store smerter

  It is incredible what a competent physical therapist can. Two treatments with Andreas Bjerregaard and my pain has reduced significally, I can move more freely and I can sleep better. If you ever need a physiotherapist, get this guy

   

 • Triatlet med skulderproblem

  Hej Andreas

  … forresten så har jeg svømmet 1500 m nu i streg uden smerter, og det er virkelig fremskridt! Jeg havde total optur på i svømmehallen. Jeg blev dog træt og armen føltes tungere derefter, hvorfor jeg så stoppede. Men virkelig fedt med så store fremskridt.

  God dag.

  -senere i forløbet

  Hej Andreas

  Kort opdatering efter veloverstået race, med hurtigste svømmetid til dato og ingen smerte eller andet fra skulderen undervejs eller efter. :) Lette trætte ben og lidt ømme hofter, men ellers klar igen. Helt ærligt, havde sku ikke troet at jeg med skulderen ville kunne stille til start tilbage i februar.

  jeg er SÅ taknemmelig og glæder mig til resten af sæsonen

  – senere i forløbet

  Derudover er skulderen for vild i øjeblikket! Er tilbage på samme svømmemængde, som for et år siden og endda hurtige, pænere og meget stærkere end nogen sinde. “what dosen’t kill you makes you stronger”

 • Triatlet efter funktionelle test

  Hej Andreas

  Det var en super session vi havde i søndags. Det var så fedt at du forklarede så meget om hvad der sker i bevægelsesbanen i kroppen i forhold til når jeg dyrker tri til daglig, og hvilke øvelser der skal arbejdes med.

  Det giver rigtig god mening og allerede her sidst på ugen er der flere øvelser der begynder at være på plads. Stadig er jeg rigtig godt udfordret – det er fedt.

 • Albue

  Tennisalbue

  Til Andreas Bjerregaard.

  Jeg står for at skulle starte til fysioterapi angående nogle albueproblemer i forbindelse med håndbold. Jeg er i den sammenhæng blevet anbefalet Søernes Fysioterapi af speciallæge i Ortopædisk kirurgi Søren K….sen, som har undersøgt mig, og lavet min henvisning.

 • 1 år med skulderproblemer

  1 år med skulderproblemer

  Hej Andreas

  Tak for i går. Det var rigtig fint at få talt det igennem og oplevet dine tests. Det er tydeligt, at du har stor forstand på det, og jeg ser frem til det fremadrettede forløb.
  Jeg er overrasket over, at min skulder ikke gør mere ondt efter at være kørt ud i yderpositionerne. Faktisk havde den det ret godt i morges. Vi må se.
 • Gentagende ankel forstuvninger

  3 mdr. genoptræning med hjemmetræning og træning på klinikken

  Start) Forstuvet foden for ca. 2.5 år side, har gået til genoptræning af to omgange, efterfølgende bare accepterende at fod der gjorde ondt. Men det gør efter ondt efter løb, romaskine og crosstrainer.

  Midt) Jeg har løbet og gået en del kilometer de sidste 4 uger. Min ankel kan godt være øm efter en løbetur eller lang gåtur, men jeg får ikke stærke smerter som jeg tidligere har gjort. Det er blandet hvor meget tid jeg bruger på øvelserne, men jeg kan mærke at de hjælper så jeg forsøger at lave dem flere gange om ugen.

  Slut) Så er jeg kommet igennem min 100 km heik. Der gik rigtig fint og min ankel kunne godt holde til det. Det var kun de sidste 10 km at jeg fik ondt.

 • Smerter i balden under løb

  Da jeg kom til for 2 måneder siden med mange smerter troede jeg ikke det blev muligt at løbe mit planlagte halvmarathon. Men jeg fik i dag gennemført, uden smerter og med overskud på hele turen. Formåede faktisk at forbedre min tid fra sidste år og løb 5 minutter hurtigere.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *